Usi de intrare - Sfaturi

Ce trebuie stiut

Sfaturi legate de usile de intrare ce trebuie stiut despre acestea.

usi de intrare ce trebuie sa cunoastem

Ce trebuie stiut


despre


usile de Intrare

Ce trebuie sa stiu despre usile de intrare ?

Inaintea deciziei finale de a achizitiona o usa de intrare este bine sa aveti cateva certitudini:

Despre usa de intrare trebuie stiut daca indeplineste cerintele pentru care a fost facuta sau aleasa ca exemplu:

Clasa de rezistenta la efractie, gradul de izolare fonica, gradul de izolare termica – toate aceste caracteristici au termeni fermi, facuti in baza unei masurari in conditii de laborator pentru care a fost emisa o agrementare

Toate caracteristicile de mai sus sunt masurate in conditii de laborator, controlate,  ca atare este important sa va asigurati ca montajul este facut de o echipa bine pregatita si ca deasemenea se pot asigura cerintele unui montaj optim, apropiat de cel pe care s-a facut testarea in laborator.

Usa de intrare este usa cu cea mai lunga perioada de viata aceasta fiind schimbata mult mai rar decat usile de interior si in mod cert este solicitata atat de utilizatori cat si, functie de pozitionare, de factorii de mediu. Intotdeauna recomand clientilor mei usile care vor avea durata de viata cea mai mare deoarece costurile inlocuirii unei usi de intrare sunt semnificative, de multe ori implicand pe langa achizitie lucrari importante care nu de putine ori afecteaza atat exteriorul cat si interiorul casei uneori fiind necesara si schimbarea finisajului de pardoseala.

Este important ca panourile de exterior sa fie tratate cu lacuri rezistente la radiatiile UV, structura usii sa nu rugineasca, finisajele sa fie cat mai rezistente la zgarieturi, cu riscul de a ma repeata subliniez ca usa de intrare are (trebuie sa aiba) o durata de viata extinsa.

Astfel alegerea unui panou de usa mai ieftin cu 300 euro insa nepotrivit amplasarii va conduce la costuri mult mai mari in primii 2-3 ani de folosinta, majoritatea producatorilor ofera garantie de 2 ani pentru usi si din experienta mea o marire a termenului cu inca 12 luni ar insemna costuri uriase de inlocuire.

Consultantii White Design & Service Usi sunt profesionisti cu o indelungata experienta in domeniul usilor (minim 7 ani) astfel in acest moment suntem singura firma din Romania care oferim garantie extinsa la 3 ani pentru usile de intrare achizitionate conform recomandarilor consultantilor nostri.

 


 

Ultimele cataloage