usi trepiu, tre-p, tre-d

Usi create de renumiti design-eri italieni

Usile TrePiu vorbesc despre maiestria design-ului italian.usi tre piu, tre-p, tre-d

TrePiu • Unul din marii producatori italieni de usi de lux, Tre-Piu apeleaza la designeri celebrii pentru a crea liniile de usi de interior (usi din lemn, usi de sticla cu rame si toc de aluminiu). Una din cele mai appreciate linii de usi de la Tre-Piu este colectia Planus si Pavilon design Antonio Citterio acestea avand detalii de executie si caracteristici tehnice exceptionale putand fi realizate usi cu deschideri si inaltimi mari de pana la 270 atat pentru usile batante cat si pentru usile glisante. Alte colectii ale brandului Tre-Piu, care poarta amprenta unor designeri celebri sunt:

Rever – usi reveribile cu foaia de usa fara falt si muchii rotunjite – design Cini Boeri

Convex – usi cu adevarat spectaculoase atat ca forma, specificatii tehnice cat si ca finisaj – Design F.A Porsche

Tre-P • gama de usi de interior TRE-P dezvoltata de renumitul producator italian aduce clientilor modele de usi ce inspira atata prin detaliile specifice de realizare, cat si prin noile esente de furnir periate care duc design ul intr-o noua dimensiune - cea a experientei tactile.

Tre-d • Gama economica produsa pentru zonele mai putin importante ale casei dar care nu sunt, nici pe departe mai prejos din punctul de vedere al calitatii.

Link catre catalogul online Descrierea lui
Catalog_usi_interior_Tre_piu_2012.pdf Colectia TrePiu este gama premium a producatorului Trep-Trepiu. Toate usile avand semnatura unor designeri celebrii ca Antonio Citerio, Ferdinand Porsche si Cini Boeri
Catalog_prezentare-usi_TRE_P_2012.pdf Unele din cele mai apreciate usi de interior sunt colectiile SCULTURA, RADAR si PLANAR.
Catalog_usi_interior_Tre_D.pdf Usi de interior standard cu design simplu, finisaje gama 3-D.

 

cataloage usi interior