Usi Interior FEEL

Vei simti furnirul, finisajul, imaginea, tehnologia.

Nu vei simti pretulFEEL by Barausse

FEEL •

Produse de Barausse usile de interior FEEL sunt rezultatul unei experiente comune intre producator si distribuitori de exceptie.

Usi finisate in 3 nuante de furnir, alese functie de ceea ce isi doresc designerii si proprietarii.

Balamale invizibile, reglabile pe 3 axe pentru o aliniere perfecta a usii si o imagine moderna, completata de sistemul usii fara falt care deja este un “must have” al usilor cu pretentii.

Broasca magnetica pentru o imagine desavarsita a usii atunci cand este deschisa, silentioasa la inchidere.

Structura usii este astfel creata pe inaltime pentru a permite ajustarea ei de la dimensiuni de gol de zid de 215 cm – standard – pana la dimensiuni de 205 cm

 

Insa nu a fost suficient:

Ne-am dorit un pret accesibil pentru clientii nostri, pastrand insa imaginea luxului Italian. Nu am vrut sa renuntam la ceea ce apreciaza clientii nostri, atentia pentru detalii si stilul modern si distins al usilor.

Usile FEEL sunt reversibile ceea ce conduce la o reducere substantiala a costurilor pentru realizarea stocului

Comenzile clientilor se comaseaza astfel incat ambalarea si transportul sa se realizeze la tir complet. Usile se ambaleaza si se transporta in pozitie verticala ceea ce conduce la o optimizare a costurilor de transport .

Usile FEEL sunt aprovizionate astfel incat sa permita realizarea unor grosimi de zid de pana la 48 cm!

Am optimizat echipele de montaj si depozitul pentru a permite livrarea si montajul mai rapid si cu costuri reduse datorita unei bune organizari.

 

Rezultatul:

Clientii mei obtin usi cu un finisaj in furnir de exceptie, produse in Italia, livrate si montate rapid cu accesorii de ultima generatie, totul la preturi mult reduse fata de comenzile uzuale.

Practic cine cumpara usi sub pretul usilor FEEL va plati fie prea mult pentru usi de calitate si finisaj mult inferior, fie prea putin pentru usi care vor arata si se vor comporta nesatisfacator.

 

Contactati-ne acum pentru a nu pierde avantajele pe care le aveti devenind client White Design & Service Usi.

 

Link catre catalogul online Descrierea lui
BROCHURE_FEEL_EN.PDF Usi FEEL by Barausse – probabil cele mai optimizate usi din lume, considerand aspectul, functionalitatea si pretul.
Catalog-Usi-Feel.pdf Catalogul de prezentare al usilor Feel create de Barausse.

 

cataloage usi interior